Hello Brielse Huiskamer!

Welkom bij de Brielse Huiskamer. Dit word je eerste post....

2 gedachten over “Hello Brielse Huiskamer!

 1. Hallo beste allemaal, mijn naam is Nelly Verlinden. Ik kom sinds mei 2022 in de Brielse Huiskamer. Sinds mijn man is overelende was ik in een sociaal isolement terecht gekomen. Dankzij De Brielse Huiskamer kom ik de deur weer uit en maak ik nieuwe contacten. Ik ben erg blij met dit mooie initiatief.

  Ik zou dit aan een ieder die dezelfde situatie als ik zat sterk willen aanbevelen

  Met vriendelijke Groet,

  Nelly Verlinden

  1. Daar ben ik het helemaal mee eens. Ook vindt ik het Breicafe een erg leuk initiatief. Gezellig met z’n allen breien met een kopje koffie erbij.

   Groetjes,

   Greet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *